POCB UNIVERSAL DAKBEDEKKING

EPDM dak

POCB UNIVERSAL DAKBEDEKKING

IJzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem
Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Door de geringe laagdikte – slechts 3,2 millimeter – is het gebruik aan grondstoffen per m² minimaal. En door de combinatie van laagdikte, sterkte en flexibiliteit laat het zich heel goed in details verwerken.


Kettlebells

Project EDEC

Volgens de website van Piet Klerkx in Waalwijk vind je alle woonmerken hier onder één dak. Een nieuw dak welteverstaan. Na een grootschalige verbouwing van deze enorme winkel in meubels, keukens en badkamers is het gebouw, in september vorig jaar, ook van een nieuw dak voorzien.

Een oppervlak van 9.000 m2 is gerenoveerd door het plaatselijke bedrijf Edec Dakdekkersbedrijf BV. De dakdekkers deden dit met Icopal Universal dakbedekking. Met slechts één laag van deze dakbedekking ontstaat een ijzersterk dak met een levensduur van meer dan 30 jaar. Hierdoor en door de gebruikte grondstoffen en lage massa heeft deze dakrol de allerhoogste DUBO milieuscore.
lees verder

Project gegevens:

  • Project: Renovatie Piet Klerkx
  • Locatie: Waalwijk
  • Oppervlakte dak: 9.000 m2